Zonne-energie voor bedrijven

Voor een ondernemer is het zeer interessant om te investeren in zonnepanelen. Het is een slimme en veilige investering met een prima rendement. Bovendien bent u ook nog eens groen het ondernemen, wat goed is voor het imago van uw bedrijf. Het is tevens een interessante investering omdat de overheid vele financiële tegemoetkomingen en belastingvoordelen in het leven heeft geroepen.

Grip op uw eigen energie

Als ondernemer wilt u klaar zijn voor morgen. Daarom kiest u voor grip op uw energierekening. Met zakelijke zonnepanelen op uw dak kunt u uw eigen 100% duurzame energie opwekken. Daarnaast zorgt u voor duurzame inkomsten met de opbrengst van uw zonne-energie. Zo is uw bedrijf minder afhankelijk van onzekere energieprijzen én draagt u bij aan een groene en gezonde toekomst.

Maak een afspraak

Onze producten

Doordat wij alleen werken met A-merk producten, topkwaliteit montagematerialen en onze eigen gecertificeerde vakmensen, bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Zowel nu als in de toekomst. Bekijk ons ruime assortiment aan oplossingen en ontdek hoe u als ondernemer energie kunt besparen of duurzaam kunt opwekken.

Maak een afspraak

U het dak. Wij de expertise.

Opgewekt BV Zoetermeer is thuis in elke stap van het realiseren van zonne-energie. En we snappen wat u nodig heeft: de kennis van een specialist, plus de vrijheid om zelf te bepalen hoe u het aan wilt pakken. Wij staan voor u klaar. Met kennis en kunde voor elke stap in ons gezamenlijke zonneproject:

  • Advies
  • Bouw en aansluiting
  • Beheer en onderhoud
  • Ook voor energieopslag
Maak een afspraak

Wij vertellen u vrijblijvend welk rendement u kunt behalen.

Dus wilt u zonnepanelen op uw dak? Of twijfelt u, heeft u nog vragen? Laten we met elkaar om tafel, zodat u weet waar u aan toe bent. Daarna brengen we u stap voor stap naar 100% duurzaam energie op uw dak.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Waarom kiezen voor Opgewekt BV?

  • Gecertificeerd bedrijf
  • Uitsluitend A-merken
  • De beste zonnepanelen en laadpalen, met garantie
  • Montage volledig volgens de richtlijnen
  • Klantgerichte dienstverlening
  • U betaalt direct minder aan energie
Offerte aanvragen

Zonnepanelen zakelijk aanschaffen is het slimste wat u kunt doen. Met een gemiddeld rendement van 20% verdient u elke dag met uw dak.

Opgewekt BV heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit bewijzen we niet alleen door elke dag een mooi stukje techniek te installeren, maar ook door alle benodigde certificeringen te bezitten.

Opgewekt BV is daarom een erkend installatiebedrijf met het Zonne-keurmerk.

Wat voor type installatie u ook zoekt, Opgewekt BV geeft advies geheel op maat en naar wens. Door jarenlange ervaring kent Opgewekt BV de fijne kneepjes van het vak en kunnen we u voorzien van gedegen, persoonlijk advies. De klant staat hierin ten alle tijden voorop. Wij leveren geen standaard installaties maar enkel maatwerk.

Maak een afspraak

Wij helpen u in 4 stappen!

Wij verzorgen alles en doen het werk met eigen teams.

Wij komen persoonlijk bij u langs om te horen wat uw wensen zijn, en bespreken met u de mogelijkheden. Wij meten alles in en u ontvangt een op maat gemaakte offerte.

Wij regelen alles van begin tot eind en zorgen dat de installateurs het systeem vakkundig en degelijk monteren. Uiteraard leggen we ook nog even uit hoe het werkt.

Profiteer van elke zonnestraal!

Interesse?

Een goed advies begint bij een goede kennismaking. Tijdens een bezoek van één van onze adviseurs aan uw bedrijfspand zullen wij samen met u alle wensen in kaart brengen. Vervolgens zal er een quickscan worden gedaan om het rendement op uw investering te kunnen berekenen.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op

Bezoek ons:
Industrieweg 88, 2712 LC Zoetermeer

E-mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel ons:
070-2210050

Offerte aanvragen

Onze partners

Opgewekt BV

Industrieweg 88
2712 LC Zoetermeer
+31 (0) 70 22 100 50
info@opgewekt-energie.net

Sociale media

 

 

Zonnekeur Garantiefonds ZonZeker