Zakelijke batterijopslag

De opkomst van de lithiumbatterij heeft geleid tot een enorme belangstelling van mensen die hun overtollige zonne-energie willen opslaan, ongeacht of ze op een elektriciteitsnetwerk zijn aangesloten.

Een zakelijk accu opslagsysteem

Met een zakelijke accu opslagsysteem kan de energie worden gebruikt op momenten dat er geen zonne-energie beschikbaar is. Bovendien beschikken steeds meer bedrijven over een batterij om verder te besparen op de energierekening.

  • Voorkom energiepieken
  • Verlaag de energiekosten
  • Geen zwaardere netaansluiting nodig
Plan direct aan gratis adviesgesprek

Zakelijke batterij

Een zakelijke batterij levert tal van voordelen. U zou niet de eerste zijn die uw investering meteen terugverdient met een lagere energienota. Maar belangrijker: u investeert in de betrouwbaarheid, flexibiliteit én duurzaamheid van uw bedrijfsvoering. Dat loont altijd.

U kunt uw batterij helemaal afstemmen op uw (energie)behoeften. Ook kunt u precies de status van uw batterij bekijken.

De vraag is natuurlijk: wat is het beste moment om energie op te slaan? En wanneer kunt u beter energie terug leveren? Hoeveel stroom hebt u nog op voorraad? Met de app heeft u alles inzichtelijk.

Voorkom energiepieken
Uw werknemers laden hun elektrische auto tegelijk. Voorkom energiepieken!

Verlaag de energiekosten
Koop geen stroom meer in voor hoge tarieven. De zakelijke batterij lost het op.

Geen zwaardere netaansluiting nodig
U kunt zonder problemen uitbreiden. Netverzwaring? Niet nodig.

Ik wil graag een afspraak maken

Voordelen van zakelijke batterij

  • Zekerheid bij stroomuitval - Met een zakelijke batterij heeft u altijd stroom beschikbaar, ook tijdens stroomuitval of een noodsituatie.
  • Meer efficiëntie stroomverbruik - Terwijl u normaal alleen ‘gratis’ stroom verbruikt tijdens de uren dat uw zonnepanelen stroom opwekken, slaat u het overschot op in uw  batterijsysteem, zodat u daarvan kunt profiteren op de momenten dat uw zonnepanelen geen of nauwelijks stroom opwekken.
  • Kosten verlagen - U bespaart geld door minder energie van het net te gebruiken.
  • Milieuvriendelijk – U draagt bij aan een schoner milieu door efficiënter om te gaan met de opgewekte energie. Bovendien maakt u minder aanspraak op het elektriciteitsnet, waarvan de stroom veelal is opgewekt met vervuilende kolen- en gascentrales.
  • Energieonafhankelijk - Door uw energie op te slaan, bent u - afhankelijk van de capaciteit van uw systeem - onafhankelijk van het elektriciteitsnet.
  • Minder piekbelasting - Tijdens de piekuren ontlast u het energienetwerk en draagt u bij aan stabieler openbaar elektriciteitsnetwerk.
Bekijk onze producten

Zakelijke batterij voor zonnepanelen en laadpaal elektrische auto

Met alleen zonne-energie kunnen bedrijven gemakkelijk 50% of meer van hun elektriciteitsbehoefte dekken. Dit percentage kan zelfs worden verhoogd tot 75% of meer door gebruik te maken van timers of 'slimme' bedieningselementen die apparaten met een hoog verbruik gedurende de dag aan te zetten, zodat deze direct met zonne-energie worden gevoed.

Nadat het eigen gebruik is gemaximaliseerd, kan een bedrijf door gebruikmaking van een zakelijke batterij vrijwel volledig energie onafhankelijk worden. Door gebruik te maken van een batterij met de juiste capaciteit, kan bijna de gehele gemiddelde dagelijkse elektriciteitsbehoefte worden gedekt met zonne-energie, zo ook de laadpaal voor de elektrische auto’s van de medewerkers.

Met de huidige technologieën is het eenvoudig om een laadstation voor elektrische voertuigen te integreren in het PV-systeem. Een laadpaal kan eenvoudig op een hybride omvormer worden aangesloten, om zo ofwel direct via de zonnepanelen te worden opgeladen of vanuit de opslagcapaciteit van de zakelijke accu.

Ik wil graag meer weten

Neem contact met ons op

Bezoek ons:
Industrieweg 88, 2712 LC Zoetermeer

E-mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel ons:
070-2210050

Offerte aanvragen

Opgewekt BV

Industrieweg 88
2712 LC Zoetermeer
+31 (0) 70 22 100 50
info@opgewekt-energie.net

Sociale media

 

 

Zonnekeur Garantiefonds ZonZeker