Zakelijke zonnepanelen

Haal rendement uit de zon

Uw eigen duurzame energie opwekken met zakelijke zonnepanelen en tegelijkertijd rendement halen uit gratis energie van de zon. Een aantrekkelijk aanbod voor iedere ondernemer die zijn bedrijfsresultaat wil verbeteren door verstandige keuzes te maken.

Afspraak maken

Zonnepanelen voor het mkb: stroom opwekken met uw eigen bedrijf

Zonnepanelen voor uw bedrijfspand zijn een slimme investering én uw bijdrage aan een betere wereld. Dat geldt voor elk scenario; of het nu gaat om een fabriekshal, een winkel, of de kantine van uw sportvereniging. Elk type netaansluiting en gebouw heeft zijn eigen voordelen en daar komen natuurlijk ook verschillende voorwaarden bij kijken. Maar ook SDE+ subsidie behoort tot de mogelijkheden.

  • Duurzaam ondernemen
  • Goede investering
  • Belastingvoordeel
Vrijblijvend adviesgesprek

ZONNEKEUR GECERTIFICEERD

Wij zijn Zonnekeur gecertificeerd. Dankzij dit keurmerk heeft u de zekerheid dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd!

Uw zakelijke zonnepanelen goed geregeld

Wij denken met u mee bij de aanschaf van zonnepanelen voor uw bedrijf en geven advies over panelen die het beste passen bij uw situatie. Zo haalt u het meest optimale rendement uit uw zonnepanelen. Ook adviseren wij u over de subsidies en vragen deze voor u aan.

Bekijk onze zonnepanelen

Wij helpen u in 4 stappen!

Wij verzorgen alles en doen het werk met eigen teams.

Wij komen persoonlijk bij u langs om te horen wat uw wensen zijn, en bespreken met u de mogelijkheden. Wij meten alles in en u ontvangt een op maat gemaakte offerte.

Wij regelen alles van begin tot eind en zorgen dat de installateurs het systeem vakkundig en degelijk monteren. Uiteraard leggen we ook nog even uit hoe het werkt.

Profiteer van elke zonnestraal!

Afspraak maken

Zonnepanelen op uw bedrijfspand?

Veel bedrijven willen verduurzamen, maar hoe doet u dit precies en wat is er nodig om te verduurzamen? Voor sommige bedrijven blijft dit een lastig vraagstuk. Daarom vertellen wij hoe u als bedrijf zonnepanelen kunt plaatsen op uw bedrijfspand. Ook bespreken wij de fiscale voordelen en rendement voor uw bedrijf.

Bij Opgewekt BV kiest u voor de beste kwaliteit tegen eerlijke prijzen.

Adviesgesprek inplannen

Neem contact met ons op

Bezoek ons:
Industrieweg 88, 2712 LC Zoetermeer

E-mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel ons:
070-2210050

Offerte aanvragen

Opgewekt BV

Industrieweg 88
2712 LC Zoetermeer
+31 (0) 70 22 100 50
info@opgewekt-energie.net

Sociale media

 

 

Zonnekeur Garantiefonds ZonZeker